Services

Extra diensten

Wist je dat je bij Autohandel Beernaert je tweedehands auto kan kopen op afbetaling? En dat we ook de overname van je oude wagen doen? Dat is maximaal gemak, voor de papierwinkel én achter het stuur. We komen je zelfs met plezier ophalen aan het station van Kortemark. Zo hoef je geen tweede chauffeur te zoeken als je je wagen komt ophalen.

Persoonlijke service

Je wil een tweedehandswagen kopen? Frederik staat je graag zelf te woord. Zijn ervaring en technische achtergrond maken hem de ideale adviseur voor aan- en verkoop. Bij Beernaert geniet je van een grote flexibiliteit. Een afspraak na de openingsuren of een dringende afhandeling? Geen enkel probleem.

Verkoop occasie auto's Kortemark, Diksmuide, Brugge, Torhout, Roeselare
Occasie auto kopen Kortemark, Diksmuide, Roeselare, Torhout

Online selectie

Ontdek ons gamma online. Met de eenvoudige zoekfilter geef je aan wat voor jou belangrijk is. Enkele klikken en je krijgt een selectie op maat. Kom je de wagen van je voorkeur graag ter plaatse bekijken? Uiteraard kan dat. Maak een afspraak en kom langs op onze site in Kortemark. We geven je met plezier een woordje uitleg en de sleutel voor een testrit.

Occasie auto kopen Kortemark, Diksmuide, Roeselare, Torhout

Van kleine stadswagen tot ruimte gezinsauto

Bij Autohandel Beernaert vindt je een wagen die bij je past. Of je nu een compact voertuig zoekt of net een met veel ruimte: je kiest uit een betaalbaar en kwalitatief aanbod met een lage kilometerstand. Voor de aankoop van een tweedehandswagen ben je hier aan het juiste adres.

Autohandel Beernaert Handzame tweedehandswagens, jonge occasies