Financiering

Opgelet, geld lenen kost ook geld!

- 01

Classic

Vaste maandelijkse aflossingen, met voorschot naar keuze. Zonder restwaarde op het einde van het contract.

Opgelet, geld lenen kost ook geld!

- 02

Classic plus

Idem als de Classic in combinatie met een verlengde garantie.  Vaste aflossingen, voorschot naar keuze, geen restwaarde maar wel extra garantie ingebrepen. Een vast maandelijks bedrag zonder onvoorziene kosten.

Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Een autolening voor je tweedehandswagen

Op zoek naar een lening voor je tweedehandswagen, maar geen zin in de administratieve rompslomp? Autohandel Beernaert helpt je met de financiering van je occasie. Eén aanspreekpunt dus, voor je ideale wagen en het aanvragen van je autolening.

Verkoop tweedehandswagens Kortemark, Diksmuide, Torhout, Roeselare, Brugge, Knokke,

Maximaliseer je mogelijkheden

Een goed uitgeruste wagen is een dagelijkse luxe waar je liever niet op inboet. Met een financiering leg je je mogelijkheden wijd open. Of misschien heb je wel een andere reden om een tweedehands auto te kopen op afbetaling. Je wagen fiscaal inbrengen bijvoorbeeld, of de kosten spreiden. Hoe dan ook: je autolening aanvragen doe je via Beernaert. Snel en eenvoudig.

Autohandel Beernaert Handzame tweedehandswagens, jonge occasies

Kies je financiering

Net als voor je auto heb je voor je financiering keuze uit een ruim aanbod. Op 1, 3 of 5 jaar? Met extra garantie? Zonder restwaarde? We stellen een pakket op jouw maat samen. Digitaal sturen we je aanvraag meteen door naar de bank. Binnen het halfuur weet je of de financiering goedgekeurd is. Snel en gemakkelijk. De autolening voor je tweedehandswagen begint bij Beernaert. Kies een van onze formules:

 
 
Scroll naar top